Verzendkosten: 4,- NL/BE & 4,95 DE/FR

Impressie collectie

Bruidsjurken collectie verhuur en verkoop

Ligt uw voorkeur bij een jurk met pracht en praal of kiest u eerder voor een simplistisch en verfijnder model? Onze luxe bruidsjurken laten zich kenmerken door hun uiteenlopende stijlen en alles is bespreekbaar! Een trouwjurk huren uit onze vaste collectie is natuurlijk altijd mogelijk. Wilt u een bruidsjurk kopen en heeft u een eigen ontwerp wat u graag wil laten uitvoeren? Geen probleem! De stylisten van Royal Wedding Design leveren uitsluitend vakwerk en gaan gepassioneerd aan de slag om uw wens in vervulling te laten gaan.

Henna en verlovingsjurken collectie verhuur en verkoop

Laat de grote dag nog even op zich wachten, maar wilt u wel alvast de show stelen op een andere festiviteit? Royal Wedding Design beschikt naast bruidsmode ook over een uitgebreid assortiment verlovingsjurken. Een Mediterraans of Arabisch vleugje toevoegen aan uw bruiloft? Neem dan eens een kijkje naar onze motief gedecoreerde henna jurken.

Video afspelen

Mini queens

Niets is natuurlijk zo leuk als een voorproefje krijgen van het échte werk. Daarom kunnen ook de kleinste prinsesjes bij ons terecht voor een mooie communie- of feestjurk. Ons aanbod voor de mini queens is net zo divers als voor de grote prinsessen en heeft al meerdere meisjesdromen in vervulling laten gaan. 

Boek een afspraak

Copyright © 2020 powered by LupsOnline, Inc. All rights reserved