Verzendkosten: 4,- NL/BE & 4,95 DE/FR

Over ons

|
Over ons

Over Royal wedding design

Als bruidswinkel in Utrecht verzorgen wij al vijftien jaar met trots en passie de trouwkledij in onze regio. De gespecialiseerde stylisten van Royal Wedding Design staan altijd paraat met de juiste expertise en voorzien u graag van begeleidend advies op maat tijdens uw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Wij maken gebruik van onze zintuigen en gaan met een luisterend oor en een oog voor detail in overleg om uw wensen zo goed mogelijk te achterhalen. Vervolgens zoeken we in een ontspannen en laagdrempelige setting samen naar de trouwjurk die het best past bij uw persoonlijkheid. Daarnaast is er ruimte voor een lach, een traan en natuurlijk een hele hoop plezier. Op deze manier willen wij u niet alleen voorzien van een mooie trouwjurk, maar ook van een leuke dag samen met uw gezelschap.

Waarom wij?

Trouwen is uiteraard één van de mooiste ervaringen in uw leven. Wij van Royal Wedding Design snappen echter ook dat, naarmate de grote dag nadert, de spanning lichtelijk de overhand kan krijgen.

Met onze persoonlijke benadering en begeleidende advies proberen wij een stukje spanning weg te nemen. Op deze manier kunt u in een prachtige trouwjurk met een gerust hart naar altaar wandelen.

De stylisten en jurken van onze bruidswinkel Utrecht staan garant voor een goede kwaliteit. Ons aanbod wordt verder gekenmerkt door een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Bij de verhuur van een bruidsjurk werken wij met een transparante all-in prijs, zodat u niet onverwachts voor verassingen komt te staan. 

Luxe trouwjurken op maat gemaakt

Jarenlange ervaring en expertise

Breed assortiment

Luisterend oor en een oog voor detail

Vakwerk door specialisten

Voor grote en kleine prinsessen

Copyright © 2020 powered by LupsOnline, Inc. All rights reserved